РОК ХИЛ, Южна Каролина – Секи гръмотевични бури донесоха масивна градушка в Каролините в

...
РОК ХИЛ, Южна Каролина – Секи гръмотевични бури донесоха масивна градушка в Каролините в
Коментари Харесай

Градушка с размерите на софтбол разбива прозорци, унищожава домове в югоизточната част на САЩ: „Всички градушки избухнаха“

РОК ХИЛ, Южна Каролина –  Секи гръмотевични бури донесоха солидна градушка в Каролините в събота, взривявайки през прозорците, срутване на огради и оставяне на дворове, покрити с задоволително лед, с цел да сътвори тип на прясна снежна завивка.

Предупреждение за мощна гръмотевична стихия е в действие за Рок Хил, Форт Мил и Тега Кей в Южна Каролина в събота в 16:45 ч. Едноличен търговец. Предупреждението включва капацитет за ветрове до 70 благи в час и огромна градушка.

Предупрежденията бяха в действие и за централната Северна Каролина до събота вечерта до ранната заран в неделя. По време на мощните гръмотевични стихии в събота и неделя Националната метеорологична работа в Уилмингтън, Северна Каролина, получи известия за градушка с размер от четвърт до размер на топка за голф.

Екипи от офиса на Националната метеорологична работа в Грийнвил-Спартанбърг, Южна Каролина, организираха изследвания в понеделник в Рок Хил и Йорк, с цел да оценят вредите от мощните гръмотевични стихии в събота....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР